logo -- digitalni marketing i izrada web stranica
pack1 paket

Izrada web stranica za Apartmane, Vile i Kuće za Odmor

Web za Iznajmljivanje vašeg smještaja. Apartmana, Vila i Kuća za odmor te Besplatno oglašavanje na našem web portalu.

Jeste li vlasnik smještaja za odmor koji želi povećati broj rezervacija i preuzeti kontrolu nad svojim poslom za iznajmljivanje?

Onda vam je potrebna web stranica za izravnu rezervaciju! Ili možete jednostavno Unajmiti Web Stranicuuz godišnju pretplatu. Evo nekoliko razloga zašto biste trebali imati web stranicu za svoj smještaj za odmor:

 • Nema više provizija:
 • kada svoj smještaj za odmor objavite na stranicama za rezervacije trećih strana, morate platiti provizije za svaku rezervaciju. S Booking web stranicom za izravnu rezervaciju možete izbjeći ove naknade i zadržati sav svoj profit.
 • Bolja kontrola:
 • kada imate vlastitu web stranicu, imate potpunu kontrolu nad svojim poslom za iznajmljivanje. Uz naše moderno Booking administrativno sučelje možete postaviti vlastita pravila i politike, odabrati vlastite cijene i upravljati vlastitim rezervacijama.
 • Izgradite svijest o svom objektu:
 • Booking web stranica za izravnu rezervaciju može vam pomoći da izgradite svijest o objektu kojeg iznajmljujete i postavite se kao pouzdani pružatelj usluga smještaja za odmor. Potencijalnim gostima možete pokazati svoje jedinstvene značajke, pogodnosti i lokaciju.
 • Personalizirajte svoj marketing:
 • s vlastitom Booking web stranicom možete personalizirati svoje marketinške napore i ciljati svoje idealne goste. Možete kreirati ciljane reklamne kampanje, nuditi posebne ponude i promocije te izgraditi bazu lojalnih kupaca.
 • Povećajte izravne rezervacije:
 • kada imate vlastitu Booking web stranicu, gostima možete olakšati rezervaciju izravno kod vas. Možete ponuditi jednostavan i siguran online sustav rezervacija, kao i detaljne informacije o vašem objektu i okolici. Svaka Booking web stranica koju izradimo biti će besplatno promovirana na našem Holiday Home Booker web portalu i našim društvenim mrežama.
 • Saznajte više o klijentima:
 • Booking web stranica za izravne rezervacije može vam pomoći saznati više informacija o gostima. Te se informacije mogu koristiti za izgradnju lojalnosti gostiju i za marketinšku komunikaciju.


supremio digital izrada booking web stranica

Ostvarite više direktnih rezervacija

Preuzmite kontrolu nad svojim poslom iznajmljivanja za odmor! Kontaktirajte nas kako biste saznali kako vam možemo pomoći dizajnirati i razviti web stranicu za izravnu rezervaciju koja zadovoljava vaše jedinstvene potrebe i ciljeve. Možemo vam pomoći da povećate broj rezervacija, smanjite troškove i izgradite snažan brend u industriji iznajmljivanja za odmor.

supremio digital izrada booking web stranica supremio digital izrada booking web stranica
supremio digital izrada booking web stranica supremio digital izrada booking web stranica

Vlastiti Booking sustav

Kao administratori vlastitog Booking sustava sa lakoćom ćete voditi evidenciju svih gostiju, korespondenciju, postavljanje cijena noćenja i popunjavanje termina dolaska i odlaska. Na vašoj višejezičnoj Booking web stranici će jasno biti vidljivo koji su termini slobodni ili zauzeti. (pogledajte primjer)

Promotivni video objekta

Za vas izrađujemo i promotivne video sadržaje sa potpunim informacijama o vašem objektu. Sadržaj je jedinstven i načinjen po dostavljenim vizualnim materijalima. Možete ga koristiti u promotivne svrhe, kao digitalnu vizitku vašeg smještaja, te dijeliti putem e-maila, društvenih mreža ili whatsAppa.

supremio digital izrada booking web stranica supremio digital izrada booking web stranica

Responzivni dizajn stranice

Svaka naša stranica je prilagođena svom izgledu, sadržaju i funkcionalnosti na temelju veličine zaslona, orijentacije i razlučivosti uređaja koji se koristi. To osigurava da web stranica izgleda i funkcionira optimalno na svim uređajima, uključujući stolna računala, prijenosna računala, tablete i pametne telefone. Osiguravanjem responzivnosti web stranice tvrtke i organizacije omogućuju bolje korisničko iskustvo, povećavaju angažman i stope konverzija te poboljšavaju svoj rank na tražilicama.

SEO optimizirane web stranice

Svaka naša web stranica je SEO optimizirana. Search Engine Optimization je proces optimizacije web stranice kako bi se poboljšala njezina vidljivost i rangiranje na stranicama s rezultatima tražilice (SERP) za relevantne ključne riječi i fraze. Slijedeći najbolju praksu SEO-a, vaša tvrtka može poboljšati svoje izglede za viši rang na stranicama s rezultatima tražilice, privlačeći više prometa na svoju web stranicu i u konačnici povećavajući svoj prihod.

supremio digital izrada booking web stranica supremio digital izrada booking web stranica

Web za Apartmane, Vile i Kuće za odmor - paketi

Oglašavanje vašeg smještaja - paketi

logo

Ukoliko vam nije potrebna web stranica, ili želite unajmiti web stranicu unutar našeg portala pripremili smo za vas povoljne pakete oglašavanja vašeg smještajnog objekta na našem Web Portalu Holiday Home Booker koji je posvećen oglašavanju vaših Apartmana, Vila i Kuća za odmor. Omogućite gostima direktne rezervacije bez provizija.

Nudimo povoljne cijene oglašavanja vašeg smještaja - pretplate i paketi na godišnjoj razini prilagođeni vašem budžetu. Oglasite svoju Vilu, Kuću za odmor, Vikendicu, Apartman, Kuću na selu, Planinsku kućicu ili Party kuću i uživajte u nevjerojatnim pogodnostima koje vam pružamo.

Start BookerBesplatan oglasni paket za one koji već posjeduju vlastitu web stranicu ili platformu za direktne rezervacije. (Vaša web stranica, Google Business Site, Facebook profil, Instagram profil...)

Optimal Bookeroglasni paket za one koji nemaju vlastitu web stranicu i žele unajmiti web stranicu na našem portalu i koristiti naš sustav za direktne rezervacije unutar svog oglasa.

Kao Agencija za digitalni marketing, ne naplaćujemo proviziju na rezervacije niti sudjelujemo u samom procesu. Naša primarna svrha je izrada digitalnog sadržaja i oglašavanje vašeg smještaja, dok se proces rezervacije odvija izravno između vas i gostiju.