logo -- digitalni marketing i izrada web stranica
pack1 paket

Izrada Web Stranica

SEO Optimizirane Web Stranice za vaše Poslovanje

Želite li podići svoje poslovanje na višu razinu i dosegnuti širu publiku? Onda vam treba web stranica!

U današnjem digitalnom dobu, prisutnost na internetu više nije luksuz, već nužnost. Evo nekoliko razloga zašto bi vaša tvrtka trebala imati web stranicu:

 • Dosegnite veću publiku:
 • pomoću web stranice možete doći do potencijalnih kupaca iz cijelog svijeta. Ljudi mogu pronaći vašu web stranicu putem tražilica, društvenih medija i drugih mrežnih kanala. To znači da možete proširiti svoju bazu kupaca i povećati svoju prodaju.
 • Izgradite vjerodostojnost:
 • web stranica može vašoj tvrtki dati kredibilitet i legitimitet. To pokazuje da ste profesionalna tvrtka koja sebe shvaća ozbiljno. Također vam omogućuje da predstavite svoje proizvode i usluge, recenzije kupaca i nagrade ili certifikate.
 • Pružite korisničku podršku:
 • web stranica je izvrstan način pružanja korisničke podrške. Možete ponuditi često postavljana pitanja, upute i obrasce za kontakt kako biste pomogli korisnicima da pronađu odgovore koji su im potrebni. To može pomoći u izgradnji lojalnosti korisnika i smanjenju troškova podrške.
 • Povećajte svijest o robnoj marki:
 • posjedovanje web stranice može pomoći u povećanju svijesti o robnoj marki. Svoju web stranicu možete koristiti za izlaganje identiteta, vrijednosti i misije svoje robne marke. To može pomoći klijentima da se povežu s vašom tvrtkom na dubljoj razini i razviju osjećaj lojalnosti.
 • Saznajte više o klijentima:
 • putem web stranice možete saznati više o vašim klijentima kao što su adrese e-pošte, telefonski brojevi i postavke. Ove informacije mogu se koristiti za marketinške kampanje putem e-pošte, ankete kupaca i druge marketinške napore.
 • Ostanite ispred konkurencije:
 • ako vaša konkurencija ima web stranicu, a vi je nemate, propuštate potencijalni posao. Imajući web stranicu, možete ostati ispred konkurencije i privući nove kupce.


supremio digital
supremio digital supremio digital

Responzivni dizajn web stranice

Svaka naša stranica je prilagođena svom izgledu, sadržaju i funkcionalnosti na temelju veličine zaslona, orijentacije i razlučivosti uređaja koji se koristi. To osigurava da web stranica izgleda i funkcionira optimalno na svim uređajima, uključujući stolna računala, prijenosna računala, tablete i pametne telefone. Osiguravanjem responzivnosti web stranice tvrtke i organizacije omogućuju bolje korisničko iskustvo, povećavaju angažman i stope konverzija te poboljšavaju svoj rank na tražilicama.

SEO optimizirane web stranice

Svaka naša web stranica je SEO optimizirana. Search Engine Optimization je proces optimizacije web stranice kako bi se poboljšala njezina vidljivost i rangiranje na stranicama s rezultatima tražilice (SERP) za relevantne ključne riječi i fraze. Slijedeći najbolju praksu SEO-a, vaša tvrtka može poboljšati svoje izglede za viši rang na stranicama s rezultatima tražilice, privlačeći više prometa na svoju web stranicu i u konačnici povećavajući svoj prihod.

supremio digital supremio digital
supremio digital supremio digital

Ostvarite vaše poslovne ciljeve

Nemojte više čekati, kontaktirajte nas već danas kako bismo započeli izradu web stranice vaše tvrtke. Možemo vam pomoći dizajnirati i razviti web stranicu koja zadovoljava vaše jedinstvene poslovne potrebe i ciljeve.

Naši nedavni radovi


Izrada web stranica - paketi