Politika kolačića i Politika privatnosti

Politika kolačića

Ova web stranica koristi kolačiće. Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, omogućavanje značajki društvenih medija i analizu prometa. Kolačići su male tekstualne datoteke koje web stranice koriste za poboljšanje korisničkog iskustva. Zakon omogućuje pohranu kolačića na vaš uređaj ako su izričito potrebni za rad stranice. Ove stranice koriste različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje su prikazane na našim stranicama. Korištenjem ove web stranice pristajete na korištenje kolačića u skladu s ovom Politikom kolačića. Vaš pristanak odnosi se na sljedeće domene: www.supremio-digital.com

Kolačići, što je kolačić?


Kolačić je informacija koju na vaše računalo sprema web stranica koju posjetite. Kolačići obično spremaju vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su željeni jezik ili opcije prikaza. Kasnije, kada otvorite isti web stranicu, internetski preglednik š šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. To omogućuje stranici da prikazati informacije prilagođene vašim potrebama.

Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Međutim, sve informacije mogu se spremiti samo ako to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje niste omogućili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića nisu vam vidljive. Međutim, možete promijeniti postavke Vašeg internetskog preglednika kako biste mogli odabrati hoćete li dopustiti spremanje kolačića za automatsko brisanje spremljene kolačiće kada zatvorite internetski preglednik itd.

Što su privremeni kolačići?


Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala kada se internetski preglednik zatvori. Web stranice koristiti ih za pohranu privremenih podataka.

Što su trajni kolačići?


Trajni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja programa internetskog preglednika. Sa njima, web stranice pohranjuju podatke, kao što su vaše korisničko ime i lozinka, tako da se ne morate prijavljivati svaki put posjetite određeno mjesto. U principu, trajni kolačići ostat će na računalu danima, čak i mjesecima godina, ali to ovisi o postavkama samih kolačića kao i o postavkama vašeg interneta preglednik.

Što su kolačići prve strane?


Kolačići prve strane dolaze s web stranice koju gledate i mogu biti trajni ili privremeni. S ovim kolačićima, web-mjesta mogu pohraniti informacije koje će ponovno koristiti kada sljedeći put posjetite to web-mjesto.

Što su kolačići treće strane?


Kolačići treće strane dolaze iz reklama s drugih web stranica (kao što su skočne ili druge reklame) koje nalaze se na web stranici koju gledate. Pomoću ovih kolačića web stranice mogu pratiti korištenje interneta u marketinške svrhe.

Koje kolačiće koristi www.supremio-digital.com i zašto?


Koristi kolačiće s primarnim ciljem da vam naše web stranice pruže bolje korisničko iskustvo. Kolačići koriste se za pamćenje korisničkih podataka i postavki (kao što su skočne obavijesti koje se prikazuju jednom umjesto svaki put kada se otvori stranica).Koji još kolačići postoje na www.supremio-digital.com?


Postoji nekoliko vanjskih usluga koje pohranjuju ograničene kolačiće za korisnika. Ovi kolačići su postavljeni za normalno funkcioniranje određenih značajki koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogućujemo kolačiće s servis za mjerenje posjećenosti (Google Analytics).

Kako onemogućiti kolačiće?


Isključivanjem kolačića odlučujete želite li dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Kolačić postavke se mogu kontrolirati i konfigurirati u postavkama internetskog preglednika.

Ako onemogućite kolačiće, možda nećete moći koristiti neke od funkcija na www.supremio-digital.com web stranica.
Ako želite onemogućiti Google Analytics spremanje kolačića, to možete onemogućiti na sljedećoj poveznici:
Google Analytics – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Dodatne informacije o isključivanju kolačića
Trenutno postoji nekoliko web stranica za onemogućavanje pohranjivanja kolačića za različite usluge.
Više informacija možete dobiti na sljedećim poveznicama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/
http://www.aboutads.info/choices/

Politika privatnosti

Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo u skladu s odredbama Opće zaštite podataka Uredba, EC 2019/679.
Prikupljene podatke pohranit ćemo na web domeni www.supremio-digital.com (u daljnjem tekstu podaci) na odgovarajući način i osigurati njihovu povjerljivost.
Prikupljene nećemo proslijediti podatke trećim stranama bez vašeg izričitog dopuštenja.
Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno ustupljeni.
Vašom elektroničkom dostavom podataka smatramo da ste suglasni i dajete privolu za prikupljanje i obradu vaših podataka.
SUPREMIO DIGITAL za digitalni marketing i poslovanje usluga, tj. domenu www.supremio-digital.com nije odgovoran za slučajne pogreške ili pogreške uzrokovane višom silom ili drugim objektivne okolnosti koje uzrokuju slučajno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka,

Svrha prikupljanja osobnih podataka

Osobne podatke prvenstveno prikupljamo kako bismo osigurali što učinkovitije pružanje tražene usluge odgovore na vaš upit.

Trajanje Pravila privatnosti

U trenutku podnošenja vaših podataka pristajete da nas kontaktirate i time nam omogućite ispravnu obradu vaših osobnih podataka u skladu s naznačenom namjenom. Zaštita privatnosti vaših podataka je trajna.
U svakoj interakciji u svakom trenutku možete povući svoju privolu i zatražiti brisanje ili prekid daljnje obrade vaših podataka.

Povjerljivost podataka

Želimo razjasniti da prilikom posjeta ovim stranicama vaši osobni podaci ostaju tajni osim ako ih dobrovoljno ne otkrijete drugim stranama.

Poruka e-pošte

Kada nam pošaljete elektroničku poštu (e-poštu) s osobnim podacima, bilo putem e-pošte s pitanjem ili komentarom, ili putem obrasca koji nam pošaljete putem e-pošte, koristimo te podatke u svrhu ispunjavanja vaših zahtjeva.

Poveznice

Činimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da sva preusmjeravanja s naših web stranica upućuju na web stranice koje ne sadrže nezakonit i/ili štetan sadržaj. Međutim, stranice i adrese na mreži brzo se mijenjaju i ne možemo uvijek jamčiti sadržaj svake adrese na koju vas uputimo. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s našim Pravilima privatnosti ili u vezi s vašim iskustvima s ovom internet adresom, kontaktirajte nas.

Sigurnost

Ove web stranice poduzimaju sve mjere za zaštitu podataka korisnika. Unos povjerljivih podataka putem ovih internetskih stranica zaštićen je online i offline. Ako se od korisnika traže povjerljivi podaci (kao što su osobni podaci), ti su podaci šifrirani i zaštićeni sigurnim protokolom (SSL). Dok ste na zaštićenoj stranici, ikona lokota u internetskim preglednicima kao što su Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera ili drugim internetskim preglednicima je zaključana, za razliku od otključane ili otvorene ikone koja označava normalnu stranicu. Uz korištenje SSL enkripcije za zaštitu korisničkih podataka online, činimo sve što je u našoj moći kako bismo te iste podatke zaštitili izvan mreže. Pristup svim podacima o našim korisnicima je ograničen. Pristup povjerljivim podacima imaju samo djelatnici kojima je to potrebno za obavljanje određene usluge.
Za sva dodatna pitanja o sigurnosti na našim internet stranicama možete poslati e-mail na adresu u kontaktu ili putem naše kontakt forme.

Ažuriranja Pravila

Zadržavamo pravo ažuriranja ili izmjene ovih Pravila o kolačićima i Pravila o privatnosti u bilo kojem trenutku. Sve promjene stupaju na snagu odmah nakon objave ažurirane verzije na našoj web stranici. Potičemo vas da povremeno pregledate ovu stranicu kako biste bili informirani o tome kako koristimo kolačiće i obrađujemo vaše osobne podatke.

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja ili nedoumica u vezi s našom Politikom kolačića ili Politikom privatnosti, možete nas kontaktirati na:

E-pošta: marketing@supremio-digital.com


Ova Pravila o kolačićima i Pravila o privatnosti zadnji su put ažurirani 25. lipnja 2023.UVJETI KORIŠTENJA

Uvod

Ovi Uvjeti korištenja ("Uvjeti") uređuju vašu upotrebu web stranice supremio-digital.com ("Web stranica") i usluga koje pruža SUPREMIO DIGITAL ("Tvrtka") uključujući Holiday Home Booker (holidayhomebooker.com ) našu platforma za oglašavanje kuća za odmor.

Ovi Uvjeti uređuju vašu upotrebu naših sveobuhvatnih usluga digitalnog marketinga, uključujući ali ne ograničavajući se na razvoj web stranica, razvoj web stranica za iznajmljivanje s licenciranim vanjskim sustavom rezervacija trećih strana za rezervacije smještaja, digitalni marketing i oglašavanje na internetu i društvenim mrežama, Google Ad oglašavanje, SEO optimizacija, kreiranje digitalnog sadržaja, Shopify webshop integracija, te oglašavanje kuća za odmor na našoj promotivnoj web platformi "Holiday Home Booker". Pristupom i korištenjem naših usluga, suglasni ste biti vezani ovim Uvjetima. Ako se ne slažete s ovim Uvjetima, molimo vas da se suzdržite od korištenja naših usluga.

1. Prihvaćanje uvjeta

Prihvaćate i slažete se da ovi Uvjeti predstavljaju pravno obvezujući ugovor između vas i Tvrtke. Pristupom ili korištenjem naših usluga potvrđujete da ste punoljetni za prihvaćanje ovih Uvjeta, ili ako niste punoljetni, da ste dobili pristanak roditelja ili skrbnika za korištenje naših usluga.

2. Opseg usluga

Tvrtka pruža sveobuhvatne usluge digitalnog marketinga, kao što je opisano u nastavku. Zadržavamo pravo izmjene, obustave ili prekida bilo kojeg dijela naših usluga u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

a. Web razvoj:

Naša usluga web razvoja uključuje izradu i dizajn web stranica prilagođenih vašim specifičnim potrebama i zahtjevima.

b. Razvoj web stranica za iznajmljivanje s licenciranim vanjskim sustavom rezervacija:

Nudimo razvoj web stranica za iznajmljivanje s licenciranim vanjskim sustavom rezervacija trećih pružatelja usluga kako bismo pojednostavili rezervacije smještaja.

c. Digitalni marketing i oglašavanje:

Provodimo ciljane kampanje na raznim online platformama kako bismo učinkovito promovirali vaše poslovanje i robnu marku.

d. Google Ad Advertising:

Stvaramo i upravljamo Google Ads kampanjama za prikazivanje vaših oglasa na Googleovim stranicama s rezultatima pretraživanja i partnerskim web-lokacijama.

e. SEO optimizacija:

Optimiziramo vašu web stranicu kako bismo poboljšali njezinu vidljivost u organskim rezultatima tražilice.

f. Stvaranje digitalnog sadržaja:

Naš tim razvija privlačan sadržaj kako bi osvojio vašu publiku i uspostavio autoritet vaše marke.

g. Shopify Webshop integracija:

Postavljamo i prilagođavamo Shopify internetsku trgovinu za vašu tvrtku e-trgovine.

h. Oglašavanje kuća za odmor na platformi "Holiday Home Booker"/www.holidayhomebooker.com:

Predstavljamo vaše nekretnine za odmor na našoj promotivnoj web platformi kako bismo povećali vidljivost.

3. Korištenje usluga

a. Naše usluge možete koristiti isključivo u zakonite svrhe i u skladu s ovim Uvjetima. Ne smijete sudjelovati ni u jednoj aktivnosti koja krši važeće zakone ili prava drugih.

b. Ne smijete koristiti naše usluge za prijenos bilo kakvog sadržaja koji je nezakonit, štetan, klevetnički, opscen, uvredljiv ili na neki drugi način nepoželjan.

c. Ne smijete pokušavati ometati sigurnost ili integritet naših usluga, uključujući ali ne ograničavajući se na hakiranje, rudarenje podataka ili provođenje bilo kakvog neovlaštenog ispitivanja.

4. Intelektualno vlasništvo

a. Sva prava intelektualnog vlasništva povezana s našim uslugama, uključujući, ali ne ograničavajući se na zaštitne znakove, logotipe, softver i sadržaj, vlasništvo su Tvrtke ili njegovih davatelja licence. Dodijeljeno vam je ograničeno, neisključivo i neprenosivo pravo korištenja naših usluga u predviđene svrhe.

b. Ne smijete reproducirati, distribuirati, mijenjati, prikazivati, stvarati izvedene radove ili koristiti naše intelektualno vlasništvo bez prethodnog pismenog pristanka Tvrtke.

5. Usluge trećih strana

a. Naša usluga razvoja web stranice za iznajmljivanje uključuje licencirani vanjski sustav rezervacija trećih pružatelja usluga. Prihvaćate i slažete se da je vaše korištenje ovih usluga trećih strana podložno njihovim odgovarajućim uvjetima korištenja i pravilima o privatnosti.

6. Privatnost

a. Naša Pravila o privatnosti, dostupna na našoj web stranici, reguliraju prikupljanje, korištenje i otkrivanje vaših osobnih podataka. Korištenjem naših usluga pristajete na uvjete naših Pravila o privatnosti.

7. Odricanje od jamstava

a. Naše usluge pružaju se na temelju "kakve jesu" i "kako su dostupne". Ne dajemo nikakva jamstva, izričita ili prešutna, u pogledu točnosti, pouzdanosti ili prikladnosti naših usluga za bilo koju određenu svrhu.

8. Ograničenje odgovornosti

a. U mjeri dopuštenoj primjenjivim zakonom, Tvrtka i njezine podružnice neće biti odgovorne za bilo kakvu izravnu, neizravnu, slučajnu, posljedičnu ili kaznenu štetu koja proizlazi iz vaše upotrebe ili nemogućnosti korištenja naših usluga.

9. Obeštećenje

a. Suglasni ste da ćete obeštetiti i osloboditi tvrtku i njezine podružnice od bilo kakvih potraživanja, gubitaka, odgovornosti, šteta, troškova i izdataka (uključujući pravne naknade) proizašlih iz vaše upotrebe naših usluga ili bilo kakvog kršenja ovih Uvjeta.

10. Izmjene Uvjeta

a. Tvrtka zadržava pravo ažuriranja ili izmjene ovih Uvjeta u bilo kojem trenutku. Najnovija verzija Uvjeta bit će dostupna na našoj web stranici. Vaše daljnje korištenje naših usluga nakon bilo kakvih promjena Uvjeta predstavlja prihvaćanje izmijenjenih Uvjeta.

11. Mjerodavno pravo

Ovi Uvjeti podliježu i tumače se u skladu sa zakonima Republike Hrvatske, bez obzira na njihova načela sukoba zakona.

12. Rješavanje sporova

Svi sporovi proizašli iz ili u vezi s ovim Uvjetima rješavat će se pregovorima u dobroj vjeri između strana. Ako stranke ne mogu postići rješenje, svaki neriješeni spor bit će upućen na obvezujuću arbitražu u skladu s pravilima arbitraže Arbitražne organizacije u Republici Hrvatskoj. Arbitražu će voditi jedan arbitar imenovan u skladu s tim pravilima. Odluka arbitra bit će konačna i obvezujuća za obje strane.

13 Opće odredbe

1 Izmjene

Zadržavamo pravo izmjene ili ažuriranja ovih Uvjeta u bilo kojem trenutku. Sve promjene stupaju na snagu nakon objave revidiranih Uvjeta na našoj web stranici. Vaša je odgovornost povremeno pregledati Uvjete.

2 Odvojivost

Ako se utvrdi da je bilo koja odredba ovih Uvjeta nevažeća ili neprovediva, preostale odredbe će i dalje biti valjane i provedive u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom.

3 Cjeloviti ugovor

Ovi Uvjeti sačinjavaju cjelokupni ugovor između vas i nas u vezi s ovim predmetom i zamjenjuju sve prethodne ugovore, dogovore ili izjave, usmene ili pismene.

4 Odricanje

Neprovođenje bilo koje odredbe ovih Uvjeta neće se smatrati odricanjem od takve odredbe ili bilo koje druge odredbe ovdje.

5 Dodjela

Ne možete dodijeliti ili prenijeti nikakva prava ili obveze prema ovim Uvjetima bez našeg prethodnog pismenog pristanka. Možemo slobodno dodijeliti ili prenijeti ove Uvjete bez ograničenja.

Oglašavanje na platformi "Holiday Home Booker" / www.holidayhomebooker.com:

1. Platforma "Holiday Home Booker ":

Naša platforma "Holiday Home Booker" nudi uslugu koja prikazuje nekretnine za iznajmljivanje kako bi se povećala njihova vidljivost i doprlo do šire publike potencijalnih gostiju. Korištenjem ove usluge pružatelji smještaja mogu poboljšati promociju svojih kuća za odmor i privući više rezervacija.

2. Položaj oglasa:

Postavit ćemo oglase za nekretnine za odmor na platformi "Holiday Home Booker" u relevantnim kategorijama, prikazujući smještaj korisnicima koji aktivno traže smještaj za odmor.

3. Sadržaj i slike:

Ponuđači smještaja odgovorni su za pružanje točnog i ažuriranog sadržaja i slika svojih kuća za odmor u reklamne svrhe. Zadržavamo pravo pregleda i odobrenja sadržaja prije nego što ga objavimo na našoj platformi kako bismo osigurali usklađenost s našim standardima.

4. Rezervacija i dostupnost:

Sve rezervacije i upiti vezani uz kuće za odmor bit će upućeni davateljima usluga smještaja. Pružatelji su odgovorni za upravljanje dostupnošću i procesom rezervacije svojih objekata. Nećemo biti uključeni u stvarne transakcije rezervacije ili pregovore između pružatelja usluga i potencijalnih gostiju.

4.1 Sustav rezervacija:

Naša usluga nudi informativni sustav rezervacija koji pružateljima usluga smještaja olakšavaju uslugu rezervacije. Međutim, važno je razumjeti da mi ne kontroliramo točnost, potpunost ili pouzdanost informacija prikazanih u sustavu rezervacija. Pojedinosti navedene u sustavu rezervacija, uključujući datume dostupnosti, rezervacije i mogućnosti rezervacije, isključivo daju sami pružatelji smještaja i domaćini. Stoga se nećemo smatrati odgovornima za bilo kakve gubitke, štete, obveze ili troškove proizašle iz ili u vezi s vašim korištenjem rezervacijskog sustava. Djelujemo isključivo kao platforma za oglašavanje, omogućavajući pružateljima usluga smještaja da izlože svoje podatke i ne preuzimamo odgovornost za bilo kakve netočnosti podataka.

4.2 Naknade za rezervaciju:

Kao agencija za digitalni marketing, ne naplaćujemo nikakvu proviziju na rezervacije. Naša primarna svrha je stvaranje digitalnog sadržaja i oglašavanje. Proces rezervacije odvija se izravno između pružatelja usluga smještaja i njihovih gostiju.

4.3 Bez odgovornosti za proces rezervacije:

Izričito se odričemo svake odgovornosti za proces rezervacije i bilo kakve sporove, štete, gubitke ili potraživanja koja proizlaze iz ili su povezana s transakcijama ili dogovorima između vas i vaših gostiju. Prihvaćate i slažete se da mi nismo strana u takvim transakcijama i da nemamo nikakvu odgovornost u vezi s tim.

5. Komunikacija i podrška:

Naš cilj je olakšati komunikaciju između pružatelja usluga smještaja i njihovih gostiju te pružiti marketinšku podršku kako bi im pomogli da maksimalno iskoriste potencijal svog smještaja. Nastojimo poboljšati vidljivost objekta i privući potencijalne goste kroz naše promotivne napore.

5.1 Promocija web stranice:

Naša tvrtka nudi vrijedne usluge usmjerene na promociju naše web platforme i smještajnih kapaciteta. Ove su usluge pažljivo osmišljene kako bi poboljšale vidljivost i izloženost vaših nekretnina potencijalnim gostima, značajno povećavajući vaše šanse za privlačenje rezervacija. S našim posvećenim uslugama promocije web stranica, marljivo radimo na jačanju vaše online prisutnosti i širenju vašeg dosega na širu publiku.

Međutim, važno je napomenuti da iako nastojimo postići uspješne rezultate, ne možemo jamčiti određene rezervacije za vaš smještaj. Dajemo sve od sebe kako bismo olakšali i optimizirali potencijal rezervacije, ali stvarne rezervacije ovise o različitim čimbenicima, uključujući preferencije korisnika, tržišne uvjete i konkurenciju. Budite uvjereni, naš tim ostaje predan pružanju najučinkovitijih promotivnih napora kako bi povećali vaše šanse za osiguravanje rezervacija.

6. Prihvaćanje popisa imovine

Zadržavamo pravo odbiti ili odbiti popis bilo koje nekretnine na našem portalu bez navođenja razloga ili opravdanja. Zadržavamo potpunu diskreciju u određivanju prikladnosti popisa nekretnina na temelju vlastitih kriterija i pravila.

7. Naknade za oglašavanje:

Naša usluga oglašavanja može zahtijevati plaćanje naknada na temelju odabranog paketa oglašavanja i trajanja oglasa. Naknade će biti priopćene pružateljima usluga smještaja prije pokretanja oglasne kampanje.

8. Godišnji plan pretplate

Za korisnike koji se odluče pretplatiti na naš godišnji plan pretplate vrijede sljedeći dodatni uvjeti:

a. Plaćanje i povrat

Pretplatom na naš godišnji plan pristajete na plaćanje navedene naknade za pretplatu. Imajte na umu da su sve uplate za godišnju pretplatu općenito nepovratne. Međutim, u iznimnim slučajevima koji su izvan naše kontrole, možemo razmotriti povrat novca prema vlastitom nahođenju. Takvi slučajevi mogu uključivati ​​ozbiljne prekide usluge, tehničke kvarove ili druge nepredviđene okolnosti koje nas sprječavaju u pružanju pretplaćenih usluga kako je predviđeno. Zadržavamo pravo utvrditi je li povrat novca primjeren u takvim slučajevima. Obratite nam se za daljnju pomoć u vezi sa zahtjevima za povrat sredstava.

b. Trajanje i obnova

Godišnji plan pretplate vrijedi godinu dana od datuma plaćanja. Na kraju razdoblja pretplate vaša se pretplata neće automatski obnoviti. Niste dužni plaćati još jednu godinu. Međutim, ako želite nastaviti koristiti naše usluge, morat ćete pokrenuti novu pretplatu i platiti važeću naknadu za pretplatu u tom trenutku.

c. Promjena cijene

Zadržavamo pravo izmjene cijena naših usluga u bilo kojem trenutku. U slučaju da su izmjene cijena potrebne zbog promjena tržišnih uvjeta, operativnih troškova ili drugih čimbenika koji su izvan naše kontrole, možemo prilagoditi naknade za pretplatu u skladu s tim. Sve izmjene cijena bit će vam priopćene unaprijed i imat ćete opciju prihvatiti nove naknade ili prekinuti pretplatu.

Ako je vaš plan pretplate još uvijek važeći u vrijeme izmjene cijene, neće vam biti naplaćene nove naknade dok vaša trenutna pretplata ne istekne. Međutim, nakon obnove ili pokretanja nove pretplate, primjenjivat će se ažurirane naknade.

9. Usklađenost sa zakonima

Pružatelji smještaja pristaju poštivati sve primjenjive zakone, propise i industrijske standarde u vezi s oglašavanjem i iznajmljivanjem svojih kuća za odmor. To uključuje usklađenost s lokalnim licencnim, sigurnosnim i poreznim zahtjevima.

10. Izmjena ili uklanjanje oglasa:

Zadržavamo pravo neprihvaćanja, izmjene ili uklanjanja bilo kojeg oglasa koji krši naše uvjete korištenja, krši prava drugih ili ne ispunjava naše standarde sadržaja. U takvim slučajevima nema povrata novca ili naknade.

11. Odgovornost i obeštećenje:

Iako nastojimo osigurati točnost i pouzdanost naše platforme i usluga, ne jamčimo uspjeh oglasnih kampanja ili dostupnost potencijalnih gostiju. Pružatelji smještaja suglasni su da će se suzdržati od bilo kakvih potraživanja, gubitaka, odgovornosti, šteta, troškova i izdataka koji proizlaze iz njihove upotrebe naše usluge oglašavanja.

12. Obaveze korisnika

a. Sukladnost

Slažete se koristiti naše usluge u skladu sa svim primjenjivim zakonima, propisima i ovim Uvjetima.

b. Točnost informacija

Odgovorni ste za pružanje točnih i ažurnih informacija o svom smještaju i drugih relevantnih detalja potrebnih za rezervacijski sustav. Sve netočnosti ili zastarjele informacije mogu utjecati na proces rezervacije i rezultirati negativnim iskustvom za vaše goste.

c. Komunikacija s gostima

Kao domaćin, vi ste isključivo odgovorni za komunikaciju sa svojim gostima, uključujući ali ne ograničavajući se na pružanje informacija, upućivanje upita i rješavanje bilo kakvih problema povezanih s postupkom rezervacije, smještajem ili ponuđenim uslugama. Nismo odgovorni za bilo kakvu komunikaciju ili interakciju između vas i vaših gostiju.

d. Autorizacija korisnika i korištenje oglasa

Podnošenjem zahtjeva za postavljanje oglasa korisnici neopozivo ovlašćuju tvrtku za korištenje, kopiranje, objavu i distribuciju sadržaja iz oglasa. Tvrtka također može koristiti sadržaj na drugim medijskim platformama. Međutim, u ostalim medijskim platformama Tvrtka neće objavljivati ​​osobne podatke korisnika, već samo sadržaj oglasa i poveznicu na internetski portal Tvrtke ili druge poveznice koje daju korisnici.

13. Proces slanja oglasa:

Podnošenje oglasa odvija se kroz sljedeće korake:

1. Nakon pregleda dostupnih opcija oglašavanja na našoj web stranici www.supremio-digital.com i svih njezinih inačica, korisnik odabire željenu opciju klikom na gumb "Izradi oglas".

2. Nakon toga, korisnik će biti preusmjeren na stranicu za izradu oglasa, gdje je dužan unijeti tražene osobne podatke i podatke o smještaju.

3. Pritiskom na gumb "Zatraži ponudu" korisnik potvrđuje da se slaže s ovim općim uvjetima.

14. Daljnji postupak nakon traženja ponude za oglašavanje:

Po primitku zahtjeva za ponudu oglašavanja, kontaktirat ćemo korisnika putem navedene e-mail adrese ili broja telefona. Nastojat ćemo poslati ponudu oglasa u roku od najviše 15 dana od datuma zahtjeva.

15. Prihvaćanje ponude i obveznopravni odnos:

Korisnikov pristanak na oglasnu ponudu smatrat će se službenim nakon uplate od strane korisnika unutar navedenog roka navedenog u ponudi. Prihvaćanjem ponude podrazumijeva se da su obje strane stupile u pravno obvezujući odnos kako je navedeno u ponudi i ovim općim uvjetima koji su dostupni na našoj web stranici.

16. Izrada i objava oglasa:

Nakon prihvaćanja ponude i uplate od strane korisnika, pristupit ćemo izradi i objavi traženog oglasa u roku navedenom u ponudi. Nakon što je oglas aktivan i uspješno objavljen na našoj web platformi Holiday Home Booker, obavijestit ćemo korisnika putem e-pošte o njegovom statusu i dostupnosti za gledanje potencijalnim gostima.

17. Uključivanje pridruženih veza i oglašivača trećih strana:

Kao tvrtka za digitalni marketing, pridržavamo pravo uključivanja pridruženih veza i oglasa oglašivača trećih strana, uključujući ali ne ograničavajući se na Google AdWords ili slične platforme za oglašavanje, u naše promotivne materijale, web platformu i oglasne kampanje. Ove pridružene veze i oglasi trećih strana mogu voditi do vanjskih web-mjesta ili proizvoda, a njihovo uključivanje ne podrazumijeva odobravanje ili odgovornost za sadržaj ili usluge koje pružaju te vanjske web-mjesta ili proizvodi.

18. Podaci za kontakt

Ako imate pitanja, nedoumica ili obavijesti u vezi s ovim Uvjetima, kontaktirajte nas.
marketing@supremio-digital.com

Korištenjem naših usluga potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da ste suglasni s ovim Uvjetima korištenja. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih Uvjeta, molimo vas da se suzdržite od korištenja naših usluga.SUPREMIO DIGITAL digitalni marketing i web usluge
vlasnik: Tomislav Kovačec
Podbrežje XI. 26, Zagreb, Hrvatska